Keystone logo
Kontaktirajte škole direktno - Uporedite 14 Master Poslovne administracije  (MBA) Programi u Izvršni programi 2023

14 MBA Programi u Izvršni programi 2023

Pregled

Мастер за пословну администрацију може отворити многа врата у професионалној каријери. Због тога се многи појединци враћају у школу како би добили своје акредитиве МБА чак и након што су постигли ниво управљања са својим тренутним послодавцима. Дипломирани МБА програми уче вештине које могу подићи своје каријере на нове нивое.

Шта је МБА у извршним програмима? Овај степен је дизајниран за професионалне раднике који желе да ојачају своје пословне основе и позиционирају се за лидерске позиције. Кроз комбинацију курса рада и практичних активности, студенти могу развити вјештине које могу одмах користити унутар својих организација. Студенти могу очекивати да класе покривају напредне принципе у темама које се баве управљањем, администрацијом, финансијама и маркетингом.

Студенти на МБА-у у извршним програмима углавном добро познају технике управљања пословањем. Међутим, уз финансијске, лидерске и организационе вештине стечене током овог програма, дипломци могу боље да управљају својим личним финансијама и постану лидери у својим заједницама, а такође могу да се позиционирају као стратешки мислиоци за своје организације.

Трошкови програма зависе од институције и програма које нуди. Потенцијални студенти би требало да се побрине да истраже све могуће опције пре доношења коначне одлуке.

Зарадити МБА у Извршним програмима може припремити ученике да успију у различитим улогама од извршног руководства у великим корпорацијама до менаџерских позиција у непрофитним организацијама. Конкретно, дипломци из ових програма могу завршити на позицијама као што су финансијски менаџер, предсједник операција, генерални директор и главни оперативни службеник. Дипломци са овим степеном могу имати више могућности за извршне позиције виших нивоа и највише плате.

МБА програми се нуде широм света. Часови могу бити доступни на мрежи и на кампусу, ау зависности од распореда, а чак можете одабрати и пуно радно вријеме или скраћено радно време. Потражите свој програм испод и директно контактирајте канцеларију за пријем школе по вашем избору попуњавањем образца олова.

Pročitajte više

Filteri

  • MBA
  • Studije Menadžmenta
  • Izvršni programi
Polja studija
  • Studije Menadžmenta (14)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije