Keystone logo
Kontaktirajte škole direktno - Uporedite 12 Master Poslovne administracije  (MBA) Programi u Јордан 2023

12 MBA Programi u Јордан 2023

Pregled

Јордан је атрактивна локација за стране студенте који желе да продубе своје каријере бизниса кроз постдипломско образовање, док у земљи са богатом историјом и културом. Јордан има дугу историју изврсности у професора и студената спроводи МБА у Јордану ће доживети квалитетно образовање олакшана реномираних факултета, док су у могућности да искусе традиционалне арапске културе у дан у дан живот.

МБА у Јордану програми пружају образовање у свим аспектима пословања, стварајући добро заокружен посао професионалаца у стању да управља у мења глобалном окружењу. Кроз испитивање питања из области маркетинга, лидерство, управљање, људски ресурси и финансија, МБА у Јордану програми ће научити полазнике како да примене теорију пословне праксе у решавању реалних проблема. Студенти спроводи МБА у Јордану може имати флексибилност пуно радно време, скраћено радно време, или онлине студија.

Померајте се кроз опције испод и наћи МБА у Јордану који одговара вашим потребама. То може бити следећи корак у вашој каријери!

Pročitajte više

Filteri

  • MBA
Polja studija
    Društvene nauke Građevinarstvo
  • Inženjerske studije
  • Jezici Moda Nauka o Životnoj sredini Nauka o životu Obrazovanje Prirodne nauke Samonapredovanje
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije