Keystone logo

7 MBA Programi u Јордан за 2024

Filteri

Filteri

 • MBA
Polja studija
  Društvene nauke (0)Građevinarstvo (0)
 • Inženjerske studije (1)
 • Jezici (0)Moda (0)Nauka o Životnoj sredini (0)Nauka o životu (0)Obrazovanje (0)Prirodne nauke (0)Program opštih studija (0)
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

  Popular degree type

  MBA Programi u Јордан

  Јордан је атрактивна локација за стране студенте који желе да продубе своје каријере бизниса кроз постдипломско образовање, док у земљи са богатом историјом и културом. Јордан има дугу историју изврсности у професора и студената спроводи МБА у Јордану ће доживети квалитетно образовање олакшана реномираних факултета, док су у могућности да искусе традиционалне арапске културе у дан у дан живот.

  МБА у Јордану програми пружају образовање у свим аспектима пословања, стварајући добро заокружен посао професионалаца у стању да управља у мења глобалном окружењу. Кроз испитивање питања из области маркетинга, лидерство, управљање, људски ресурси и финансија, МБА у Јордану програми ће научити полазнике како да примене теорију пословне праксе у решавању реалних проблема. Студенти спроводи МБА у Јордану може имати флексибилност пуно радно време, скраћено радно време, или онлине студија.

  Померајте се кроз опције испод и наћи МБА у Јордану који одговара вашим потребама. То може бити следећи корак у вашој каријери!