Keystone logo
Kontaktirajte škole direktno - Uporedite 7 Master Poslovne administracije  (MBA) Programi u Колумбија 2023

7 MBA Programi u Колумбија 2023

Pregled

Колумбија се сматра једном од најбоље чуваних тајни Јужне Америке. Са динамичким градова, низ пејзаже, а богату културу, многих међународних студената праве избор за МБА у Колумбији. Високо образовање у Колумбији је значајно проширио у последњих неколико година и довела у развоју одличне пословне и управљање програмима који могу довести до низа каријере у малим предузећима и мултинационалним корпорацијама.

Опције за МБА у Колумбији су пуно радно време, скраћено радно време, и учење на даљину, дајући студентима прилику да учествују у програму који задовољава њихове потребе. Студенти спроводи МБА у Колумбији ће стећи темељан вештина и знања у послу који ће им дати алате да размишљају критички и стратешки. Програмских опција се разликују за МБА у Колумбији у зависности од школе, а многи се и Латинске Америке и међународне перспективе.

Померајте се кроз опције испод и можете пронаћи МБА у Колумбији који ће вам помоћи да достигнете ваше личне и професионалне циљеве?

Pročitajte više

Filteri

  • MBA
  • Колумбија
Polja studija
    Društvene nauke Građevinarstvo Inženjerske studije Jezici Moda Nauka o Životnoj sredini Nauka o životu Obrazovanje Prirodne nauke Samonapredovanje
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije