Keystone logo

2 MBA Programi u Korporativna društvena odgovornost 2024

Filteri

Filteri

 • MBA
 • Studije Poslovanja
 • Korporativna društvena odgovornost
Polja studija
 • Studije Poslovanja (2)
  • Nazad na glavnu kategoriju
  Lokacije
  Pronađite više lokacija
  Tip stepena
  Trajanje
  Studija tempo
  Jezik
  Jezik
  Format studije

  MBA Programi u Korporativna društvena odgovornost

  ДОП, или Корпоративна друштвена одговорност, односи се на дисциплину предузећа и корпорација понаша на друштвено одговоран начин, у складу са законима, етика и међународне норме. Циљеви друштвено одговорног пословања су да елиминише штету заједницама и животној средини у процесу пословања, као и подстицање бизниса и корпорација да имају велики позитиван утицај на друштво. ДОП је растуће поље и МБА у ДОП могу да студенти на правом путу да награђивања каријеру.

  Са МБА у ДОП-у, студенти ће научити основе основне делатности, као што су маркетинг, менаџмент, финансије, ИТ и пословно право, и да ће нагласити своје студије о друштвено одговорном пословању. Студенти МБА у ЦСР програма ће постати иновативна мислилаца у ЦСР кроз испитивање социјалних, етичких и еколошких питања која се морају предузећа и корпорација управља.Студенти спроводи МБА у ДОП ће научити да размишљају критички и стратешки о ЦСР питањима и како одговорити на њих.

  ДОП је награђивање ипак захтеван области рада. Ако тражите каријеру у којој можете направити разлику, а онда МБА у ДОП могу бити образовање за вас. Померајте се кроз опције испод и сазнајте!