Keystone logo
Kontaktirajte škole direktno - Uporedite 8 Master Poslovne administracije  (MBA) Programi u Кувајт 2023

8 MBA Programi u Кувајт 2023

overview

Кувајт је атрактиван за многе међународне студенте за висок квалитет образовања и одличне објектима. Студенти спроводи МБА у Кувајту ће имати користи од врхунских академика учи од стране реномираних факултета, док су у земљи са богатом културом и искоришћавање локалних знаменитости и морске активности. МБА у Кувајту може бити одличан почетак каријере у региону или на глобалном нивоу.

МБА у Кувајту програми пружају студентима добро заокружен образовање које им помаже да стекну критичке и стратешке вештине размишљања неопходне за управљање у стално мења глобалном пословном окружењу. Кроз курсеве које се фокусирају на теме као што су маркетинг, рачуноводство, менаџмент, финансије, људске ресурсе, и етике, МБА у Кувајту студенти уче практичну примену пословне теорије до праксе. Постоји много опција за МБА у Кувајту, укључујући и скраћено радно време, пуно радно време, и онлине студија.

Да бисте сазнали више о опцијама за МБА у Кувајту, померајте се кроз програме испод и можете наћи образовања, који ће вам помоћи да испуните своје личне и професионалне циљеве?

read_more

filters

  • MBA
fields_of_study
    Društvene nauke Građevinarstvo Inženjerske studije Jezici Moda Nauka o Životnoj sredini Nauka o životu Obrazovanje Prirodne nauke Samonapredovanje
locations
find_more_locations
degree_type
duration
study_pace
teaching_languages
teaching_languages
study_format