Keystone logo

7 MBA Programi u Кувајт за 2024

Filteri

Filteri

 • MBA
Polja studija
  Društvene nauke (0)Građevinarstvo (0)Inženjerske studije (0)Jezici (0)Moda (0)Nauka o Životnoj sredini (0)Nauka o životu (0)Obrazovanje (0)Prirodne nauke (0)Program opštih studija (0)
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

  Popular degree type

  MBA Programi u Кувајт

  Кувајт је атрактиван за многе међународне студенте за висок квалитет образовања и одличне објектима. Студенти спроводи МБА у Кувајту ће имати користи од врхунских академика учи од стране реномираних факултета, док су у земљи са богатом културом и искоришћавање локалних знаменитости и морске активности. МБА у Кувајту може бити одличан почетак каријере у региону или на глобалном нивоу.

  МБА у Кувајту програми пружају студентима добро заокружен образовање које им помаже да стекну критичке и стратешке вештине размишљања неопходне за управљање у стално мења глобалном пословном окружењу. Кроз курсеве које се фокусирају на теме као што су маркетинг, рачуноводство, менаџмент, финансије, људске ресурсе, и етике, МБА у Кувајту студенти уче практичну примену пословне теорије до праксе. Постоји много опција за МБА у Кувајту, укључујући и скраћено радно време, пуно радно време, и онлине студија.

  Да бисте сазнали више о опцијама за МБА у Кувајту, померајте се кроз програме испод и можете наћи образовања, који ће вам помоћи да испуните своје личне и професионалне циљеве?