Keystone logo
Kontaktirajte škole direktno - Uporedite 105 Master Poslovne administracije  (MBA) Programi u Međunarodna poslovna administracija 2023

105 MBA Programi u Međunarodna poslovna administracija 2023

Pregled

Мастер за пословну администрацију је дипломски студиј који стекао студенти који су показали мајстор пословне студије. Ова врста степена је једна од најпопуларнијих и најзначајнијих широм света. Овај напредни академски програм често траје две до три године да би се завршио.

Шта је МБА у међународној бизнис администрацији? Студија пословања и начин корпорације може да функционише широм света што чини ову тему јединственом од других МБА програма. Ово поље често истражује пословање и финансије, са нагласком на глобалним односима на интензивнијем нивоу од степена додипломских студија. Курсеви у овој врсти програма могу укључивати управљање људским ресурсима, креирање политике, управљање операцијама, етику, маркетинг и организацију.

Студенти који студирају на овом академском нивоу могу добити мноштво корисних особина које се могу користити у личном и професионалном окружењу, укључујући јаке преговоре и вештине комуникације. Ови ученици често оцјењују податке и пословне политике, што им може помоћи и да импресионирају импресивне аналитичке вјештине.

Трошак зараде МБА често зависи од мноштва фактора. Програми са више обавезних курсева обично коштају више од краћих програма, иако врста универзитета или локација школе може подићи или смањити укупну школарину. Потенцијални студенти треба да истражују и упореде трошкове различитих програма како би донели информисану одлуку.

Каријере у међународној бизнис администрацији су бројне и могу обухватати различите индустрије. Дипломци са МБА су често лакше ангажовани на руководећим позицијама у односу на друге који имају само диплому. Многи дипломци су радили као економисти, финансијски аналитичари, маркетиншки менаџери, менаџери људских ресурса, стручњаци за трговину, берзански посредници и стручњаци за односе с јавношћу.

Ако размишљате о студијским могућностима да сте стекли диплому у међународном пословању, истражите бројне шансе широм света. Многе школе нуде програме студија у иностранству или имају курсеве на мрежи како бисте могли да проучавате од куће. Потражите свој програм испод и директно контактирајте канцеларију за пријем школе по вашем избору попуњавањем образца олова.

Pročitajte više

Filteri

  • MBA
  • Studije Poslovanja
  • Poslovna administracija
  • Međunarodna poslovna administracija
Polja studija
  • Studije Poslovanja (105)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije