Keystone logo
Kontaktirajte škole direktno - Uporedite 10 Master Poslovne administracije  (MBA) Programi u Međunarodni marketing 2023

10 MBA Programi u Međunarodni marketing 2023

Pregled

МБА је напредна степен који је веома цењен по својим апликацијама и продаје на тржишту. Програми обезбедити детаљне инструкције о општем управљању или специјализовано подручје пословања. Диплому се обично тражи као услов за пријем.

Шта је МБА у међународном маркетингу? Ова динамика поље бави производњом, трговином, конзумеризма и конкуренције на светском нивоу, анализирајући трендове и стварање иновативних стратегија за управљање тржиштем. Матуранти ће моћи да обезбеди вођство на глобалном тржишту. Курсеви укључују управљање процесима, истраживачке методе, међународну комуникацију, глобалне процесе интеграције, финансије и финансирање, понашање потрошача и дигитални маркетинг. Студенти уче о управљању ланцем снабдевања и организације, студијске страног маркетинга, и развијају вештине у прилагођавању културним разликама. Нагласак је стављен на стратешко размишљање и решавању проблема.Неки програми нуде специјализацију у управљању луксузних секторима као што су моди, лепоти, накит, енологије, гастрономије, туризма, угоститељства и.

Међу предностима програма су повећане плате и напредовање у каријери. Лични раст може се реализовати у областима лидерства и решавању проблема. Студенти уче да се пријаве за креативно размишљање у изради стратегија и решавање проблема.

Могућности за студије у међународном маркетингу су доступни широм света. Цена варира у зависности од локације и курса захтевима. Студенти треба да истражују своје опције да одреди најбољу наставни план и програм у сусрет његовим личне циљеве.

Матуранти могу очекивати богате могућности за каријеру на глобалном нивоу. Маркетинг менаџери, пословни истраживачи, и корпоративни лидери су запослени у домаћим и иностраним сектора. Владе, организације и регулаторне агенције захтевају стручњаке у областима као што су царине и међународној трговини.Консултанти су потребне да обезбеде професионалне савете и смернице о питањима маркетинга. Ученици добијају солидну основу знања и вештина да покрену сопствени бизнис. Степен такође поставља темеље за наставак студија на докторском нивоу.

Ваша каријера могла узети велики корак напред са МБА у међународном маркетингу. За улазак у овој области растућег, потражите свој програм испод и контакт директно признање канцеларијског школе по свом избору попуњавањем олова форми.

Pročitajte više

Filteri

  • MBA
  • Studije Marketinga
  • Marketing
  • Međunarodni marketing
Polja studija
  • Studije Marketinga (10)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije