Keystone logo

8 MBA Programi u Društvene nauke Međunarodni odnosi 2024

Filteri

Filteri

  • MBA
  • Društvene nauke
  • Međunarodni odnosi
Polja studija
  • Društvene nauke (8)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

MBA Programi u Društvene nauke Međunarodni odnosi

Појединци који су заинтересовани у међународном пословању такође могу бити заинтересовани да зарадите МБА у међународним односима. Док зарађују своју диплому, студенти могу да имају прилику да предузму посебне изборне предмете који су специфични за њихове циљеве каријере, као што је учење више о језику и култури земље су заинтересовани за рад за

Шта је МБА у међународним односима? Степен програма међународног мастер је дизајниран да припреми студенте да постану лидери међународне који успешно навигационог међународне односе с јавношћу, као добро. Студенти ће више него вероватно да похађају курсеве који се односе на пословне фондација, управљање и пословним окружењима. Неки програми такође фокусирати на међународном праву, људским правима, и међународне политичке економије. Имајући одговарајуће мултикултурног и међународне тачке гледања је кључ да буду успешни у данашњем пословном свету.

Једна од најбољих ствари о зарађују МБА међународне односе је у стању да унапредите своју каријеру. Привредници и жене могу да путују у иностранство са поверењем и знањем како бизнис индустрија одређеног земље ради. Ово посебно МБА такође може помоћи међународна привредника и жене унапреде своје пословне амбиције и циљеве у каријери.

Трошкови за лице да зараде степен њиховог господара ће бити углавном зависи од земље у којој су образоване, као и школе, где су одлучили да зараде своје степен. Ту је и чињеница да ће више него вероватно коштати више више ученик уписан у програму.

Када студент је стекао своју диплому међународне односе, то је сасвим могуће за њих да пронађу запослење у управљању, администрацији, као и глобалних компанија које учествују у међународним тржиштима. Не само то, већ ученици могу такође бити у могућности да пронађе могућности у непрофитним организацијама, владиним агенцијама, и банкарства.

&nbsp

Без обзира на то где ћете можда бити, шансе су добре да постоји МБА програма за вас да примените на, чак и ако је на мрежи. Једна од великих ствари о онлине степен програма је да они могу бити више приступачне у односу на програме на кампусу. Претрага за ваш програм испод и контактирајте директно пријемни канцеларију школе по вашем избору попуњавањем олова форми.