Keystone logo
Kontaktirajte škole direktno - Uporedite 12 Master Poslovne administracije  (MBA) Programi u Мексико 2023

12 MBA Programi u Мексико 2023

Pregled

Са МБА Мексику, можете студирати у једној од Мексику 'узбудљив градове а, упознавање са земље ' с богатим, различитим економије и културе. Има толико тога да понуди међународној студената у Мексику, укључујући и историјске знаменитости, предивним пејзажима, одличне хране и опуштање плажама. Ове особине у комбинацији са академским институцијама, чини Мексико популарна дестинација за МБА.

Кроз повезивање теорије и праксе, МБА Мексико програм ће тренирати професионалцима да се вичан у доношењу одлука, решавању проблема и иновативно размишљање у конкурентном пословном окружењу. Са обе пуно радно време и хонорарно опција студирања, МБА програми Мексико може да стане различите академским потребама, угоститељство студентима само од својих основних програма, као и медијски посленици. Неки специјализација области су доступни у оквиру одређених МБА Мексико програма, укључујући маркетинг, управљање пројектима, Међународни менаџмент и финансије, да поменемо само неколико примера.

Погледајте кроз опције испод за МБА Мексико програм који чека за вас!

Pročitajte više

Filteri

  • MBA
  • Мексико
Polja studija
    Društvene nauke Građevinarstvo Inženjerske studije Jezici Moda Nauka o Životnoj sredini Nauka o životu Obrazovanje Prirodne nauke Samonapredovanje
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije