Keystone logo

3 MBA Programi u Studije Menadžmenta Menadžment brendova 2024

Filteri

Filteri

 • MBA
 • Studije Menadžmenta
 • Menadžment brendova
Polja studija
 • Studije Menadžmenta (3)
  • Nazad na glavnu kategoriju
  Lokacije
  Pronađite više lokacija
  Tip stepena
  Trajanje
  Studija tempo
  Jezik
  Jezik
  Format studije

  MBA Programi u Studije Menadžmenta Menadžment brendova

  Мастер за пословну администрацију, или МБА за кратко време, је степен додељен појединацима који завршавају високу школу са фокусом на пословну администрацију или менаџмент. Уобичајено је да ученици стичу такав степен да унапреде своје каријере.

  Шта је МБА у области управљања брандовима? Степен менаџмента бренда је за појединце који вреднују аутентичност, креативност и занатство, а који желе унапредити име брендова који вриједе и те ствари. Овај програм је осмишљен да оспособи ученике са јаким менаџерским способностима и разумијевањем модне индустрије (нарочито у погледу луксузних брендова), на тржишту у цјелини и потрошача који купују високе класе брендова. Многи курсеви наглашавају прикупљање података и управљање и подучавају ученике да користе те вештине како би подржали сложене одлуке.

  Дипломци овог програма обично посједују изражене аналитичке вјештине, као и пажњу за трендове који долазе и који долазе, захваљујући иновацијама и способности за конструкцију креативних рјешења. Свака од ових особина може да служи особама у било којем пољу у којем завршавају.

  Трошкови МБА менаџера у области управљања брандовима варирају и утичу на велики број фактора, од којих су два највећа локација школе и трајање програма. Студенти би требали истражити школе близу њих прије примјене.

  Каријере у моди се увек развијају и не постоји недостатак могућности за појединце који поседују возач, вештине и, наравно, образовање. Појединци који имају диплому у управљању брендом могу постати визуелни мерцхандисерс, малопродајни купци, модни новинари, лични стилисти, предузетници, модни дизајнери, продавци мода или консултанти. Они могу чак и да наставе каријеру у људским ресурсима, управљању догађајима или другим пословима.

  Многе академске институције нуде дипломе из области мода, али где студент заврши на крају зависи од његове локације, буџета и распореда. Онлине курсеви нуде врхунску флексибилност, што је идеално за ученике са доста на својим таблицама. Да бисте сазнали више о понуди програма у близини, потражите свој програм испод и директно контактирајте канцеларију за пријем школе коју сте изабрали попуњавањем образца олова.