Keystone logo
Kontaktirajte škole direktno - Uporedite 10 Master Poslovne administracije  (MBA) Programi u Menadžment preduzetništva 2023

10 MBA Programi u Menadžment preduzetništva 2023

Pregled

Ако желите да брзо пратите своју каријеру у послу, онда је магистар за пословну администрацију (МБА) можда савршен дипломски степен за вас. Вјештине и искуства стечена кроз предмете и студије случаја могу вас припремити за успјех у различитим пословним поставкама.

Шта је МБА у управљању предузетништвом? Постдипломски програм који додјељује предмете усмерене на предузетништво у традиционални МБА програм. Предмети помажу ученицима да науче како да препознају нове тржишне могућности, развију производ или идеју, креирају пословни план и прецизно прогнозирају приход. Они који заврше такве програме често имају алате неопходне за успјех као независни предузетници (солопренеурс), партнери у предузетништву иу корпорацијским окружењима гдје је потребан предузетнички начин размишљања за успјех.

Студенти који стичу МБА студије у области управљања предузетништвом добијају прилику да унапреде своје пословне вештине док креативно расте и као предузетници. Као резултат тога, они нису само способни да иновирају, већ успешно воде нова предузећа без обзира да ли раде независно или да воде стратешки ангажман као део компаније Фортуне 500.

Трошкови зараде за МБА у менаџменту за предузетништво ће се разликовати у зависности од програма. Потенцијални студенти треба да темељно истраже школе и програме који их занимају како би осигурали да они могу приуштити трошкове.

Студенти који дипломирају са МБА из области менаџмента предузетништва имају могућност да раде у различитим улогама, поред власништва над пословањем. Вјештине стечене овим програмима могу се користити у улогама као што су менаџер развоја пословања, виши менаџер производа или директор маркетинга. Са овим позицијама које су све више конкурентне, често се у великој мјери држе особе чије креативно размишљање може довести до нових могућности прихода.

МБА програми у предузетништву доступни су на факултетима, универзитетима и другим институцијама широм света. Било у особи или виртуелном, постоје програми који су на располагању да задовоље разне потребе планирања. Потражите свој програм испод и директно контактирајте канцеларију за пријем школе по вашем избору попуњавањем образца олова.

Pročitajte više

Filteri

  • MBA
  • Studije Poslovanja
  • Preduzetništvo
  • Menadžment preduzetništva
Polja studija
  • Studije Poslovanja (10)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije