Keystone logo
Kontaktirajte škole direktno - Uporedite 5 Master Poslovne administracije  (MBA) Programi u Nekretnine 2023

5 MBA Programi u Nekretnine 2023

overview

МБА у Реал Естате је постдипломске ниво некретнине студија у области пословне администрације. МБА Реал Естате је теоретски и практичан програм за уређивање грађевинског земљишта у целини. Студент МБА некретнина програм ће научити како да управљају развој некретнина, на пример, како се користе економски фактори у управљању земљишта, како да савет и продају свих врста некретнина и других знања доводи до добре каријере у Некретнине .

Институције високог образовања широм света нуди широк спектар програма из МБА у некретнине путу да МБА у грађевинарство и некретнине и друге интересантне специјализације. МБА Некретнине студије су веома популарни у целом свету, тако да можете одабрати најбоље место за ваш студије било где у Европи, Северној Америци, Азији или негде другде. Специјализације у некретнине вас неће ограничити да постане реалтор али ће вам омогућити да раде у областима као што су развој некретнина или да постане економиста.

Не пропустите шансу да изгради каријеру и дивно почети избором вашег постдипломске ниво студија. На овој страници смо прикупили информације о МБА Некретнине програмима широм света. Не оклевајте и кликните на "реад море" да бисте сазнали више о програмима које вас интересују. Такође, имате могућност да контактирате образовну институцију која вас интересује директно попунити формулар "Захтев бесплатне информације". Покрените претрагу за савршен МБА Некретнине програма одмах!

read_more

filters

  • MBA
  • Studije Poslovanja
  • Nekretnine
fields_of_study
  • Studije Poslovanja (5)
  • back_to_main_category
locations
find_more_locations
degree_type
duration
study_pace
teaching_languages
teaching_languages
study_format