Keystone logo
Kontaktirajte škole direktno - Uporedite 3 Master Poslovne administracije (MBA) Programi u Neprofitne organizacije 2023

3 MBA Programi u Neprofitne organizacije 2023

Pregled

Мастер за пословну администрацију подразумијева строжије студије од додипломских програма везаних за бизнис, али и дипломцима који имају више професионалне и пожељне дипломе. МБА се може усредсредити на низ пословних субјеката, укључујући маркетинг, пословну етику и рачуноводство.

Шта је МБА у НПО? Пре свега, НПО представља непрофитне организације. Због тога, МБА у НПО настоји опремити студенте ригорозним образовањем у важним пословним областима које ће ти ученици онда користити како би служили заједничком добру. Области студирања су сличне многим МБА програмима и могу укључивати теме као што су право, организациони развој, прикупљање средстава, рачуноводство, економски менаџмент и маркетинг производа. Овај степен се такође може усредсредити на специјализованију област волонтерског менаџмента, што није типично за већину МБА студија, али се блиско односи на управљање људским ресурсима.

У многим МБА програмима, студенти могу да стекну вештине вођства и менаџмента, што не само да отвара нове каријере, већ и студентима даје поверење у свој лични живот. Пословна стручност коју они могу добити могу такође омогућити ученицима да донесу мудре финансијске одлуке.

Без обзира да ли студенти одлуче студирати у кампусу или на мрежи, трошкови ће се разликовати на основу локације и програма. Темељно истраживање и планирање ће помоћи ученицима да узму у обзир ове факторе.

Многи студенти који се баве МБА-ом у НПО-у одлучују да крену напред да постану лидери у непрофитним организацијама, како то називају степени. Ове водеће улоге могу имати многе облике; маркетинг менаџер, главни оперативни директор, програмски директор и директор развоја пословања су све каријере за студенте са овим степеном. Остали студенти могу изабрати да постану професори специјалних предмета, као што су пословно руководство или креативна предузећа.

У овом глобално повезаном свету можете одабрати курсеве за своје МБА онлине уместо да се преселите у нови регион. Такође можете изабрати да путујете и постоје опције широм света да бисте стекли овај степен. Потражите свој програм испод и директно контактирајте канцеларију за пријем школе по вашем избору попуњавањем образца олова.

Pročitajte više

Filteri

 • MBA
 • Studije Administracije
 • Neprofitne organizacije
Polja studija
 • Studije Administracije (3)
  • Nazad na glavnu kategoriju
  Lokacije
  Pronađite više lokacija
  Tip stepena
  Trajanje
  Studija tempo
  Jezik
  Jezik
  Format studije