Keystone logo

4 MBA Programi u Нови Зеланд за 2024

Filteri

Filteri

  • MBA
Polja studija
    Društvene nauke (0)Građevinarstvo (0)Inženjerske studije (0)Jezici (0)Moda (0)Nauka o Životnoj sredini (0)Nauka o životu (0)Obrazovanje (0)Prirodne nauke (0)Program opštih studija (0)
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

MBA Programi u Нови Зеланд

Нови Зеланд нуди високо квалитетне МБА програма који привлаче велики број предузећа и професионалци из целог света. Зарадите МБА у Новом Зеланду међу фантастичне природне лепоте и љубазно, гостољубив, мултикултурални људи који чине МБА у Новом Зеланду избор за многе стране студенте.

МБА у Новом Зеланду нуди веома цењени образовање које обухвата пословне теорије и примене, стратешке и критичког мишљења, као и солидан бизнис темељ који припрема дипломце за велике каријере у јавном и приватном сектору, као иу малим предузећима и мулти-националне корпорације . Са МБА у Новом Зеланду, студенти могу да се специјализују у областима као што су рачуноводство, маркетинг, менаџмент, односно информационе технологије и под менторством врхунске факултета.

МБА Нови Зеланд програм може да буде следећи корак треба да предузме у складу са вашим професионалним и образовним циљевима. Имају поглед на програму описе испод и види да ли ћете наћи МБА у Новом Зеланду која највише одговара вашим захтевима!