Keystone logo

38 MBA Programi u Studije Menadžmenta Opšti menadžment 2024

Filteri

Filteri

 • MBA
 • Studije Menadžmenta
 • Opšti menadžment
Polja studija
 • Studije Menadžmenta (38)
  • Nazad na glavnu kategoriju
  Lokacije
  Pronađite više lokacija
  Tip stepena
  Trajanje
  Studija tempo
  Jezik
  Jezik
  Format studije

  MBA Programi u Studije Menadžmenta Opšti menadžment

  МБА је степен програм специјалног мастер дизајниран за професионалце. У таквом програму, фокус је на пословним и менаџмент концепата. Степен обично траје две године да се заврши.

  Шта је МБА Генерал Манагемент? Док уписани у МБА у програму Општег менаџмента, студенти уче све аспекте као менаџер. Програм обично се не фокусира на одређени индустрије, дајући ученицима могућност да изаберу своје специјализоване класе. Општа пословни курсеви у програму обично укључују рачуноводство, финансије, маркетинг, пословање, информационе технологије, економију и јавну политику. Фокус је стављен на развој и разумевање принципа лидерске, заједно са хоновања аналитичке и истраживачке вештине.

  Корист од завршетка МБА у Генералној менаџмент је добро заокружено образовање који припрема ученика за рад на руководећим позицијама.Док појединац фокус је изабран од стране ученика, општи курсеви омогућавају појединцу да развије корисне вештине за различитим индустријама. Ово често даје студенту невероватних могућности за каријеру.

  Трошкови програма је најбоље научио контакт пријемна канцеларија у школу је. То је зато што су трошкови знатно разликују од школе до школе.

  Са МБА у Генерал Манагемент, дипломирани је често спреман да раде на позицијама на високом нивоу у оквиру компаније. Наслови као извршног директора или главног финансијског службеника често надохват руке за дипломирани овог програма. Студенти су спремни да раде у областима које укључују технологију, глобална предузећа, енергије, некретнине, финансије и консалтинг.Чврсти образовање у области управљања често омогућава појединцу да раде у било којој избору каријере у неколико индустрија, али је фокус студент бира у свом програму њега или њу омогућава да брусити вештине у изабраном индустрији да се припреме за чврсту каријеру у то поље.

  Ако сте заинтересовани да у управљању у одређеном индустрији или само желите да се припреми за опште каријере управљања, а затим МБА у Генерал Манагемент може бити добра опција. Трагање за свој програм испод и контакт директно пријем канцеларије у школе по вашем избору попуњавањем у главној форми.