Keystone logo

130 MBA Programi u Studije Poslovanja Poslovanje 2024

Filteri

Filteri

  • MBA
  • Studije Poslovanja
  • Poslovanje
Polja studija
  • Studije Poslovanja (130)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

MBA Programi u Studije Poslovanja Poslovanje

Мастер за пословну администрацију (МБА) је постдипломски степен од дипломског пословног степена. Већина МБА има сет основних класа, али изаберете да се специјализујете у пољу док пролазите кроз курс. Многи универзитети захтевају да положите ГМАТ испит за квалификацију.

Шта је МБА у бизнису? То је популарна дипломска диплома која се фокусира на многе аспекте пословања. Као МБА студент, проучавате различите области унутар бизниса. Теме са којима се сусрећете укључују рачуноводство, економију, финансије, маркетинг, менаџмент, међународно пословање и пословно право. Већина програма МБА за пословне студије нуди студентима такву опцију да се специјализују у одређеној области пословања, поред завршетка основних предмета. Магистарски рад у пословању је обично одличан за постизање свеобухватног разумијевања свих различитих аспеката који су укључени у пословање.

Пословна школа подстиче тимски рад, што вам омогућава да развијете вештине умрежавања. Ово је одлично за добијање ментора, тражење посла и изградњу професионалних контаката. Такође можете развити нове вештине и знање, као што су лидерство и интелектуална креативност, што би могло да унапреди вашу каријеру.

Многи различити фактори имају утјецај на трошкове образовања. Локација, врста програма и стил присуствовања могу утицати на МБА у пословним школама. Изаберите програм који одговара вашим потребама и контактирајте школску канцеларију за пријем за више информација о трошковима и захтевима.

Дипломци из пословних програма могу бити квалификовани за рад у више области: здравствену заштиту, технологију, финансијске услуге или савезну владу. Неки популарни послови који ћете можда моћи да спроведете укључују службеника за усклађивање, менаџера пословног пословања, финансијског менаџера, менаџера медицинске и здравствене услуге или рачуновође. Ово су само неке од могућих каријерних опција које су на располагању, а многи дипломци сматрају да држање МБА у пословању представља пуно могућности.

Магистар пословне дипломе нуди се на универзитетима широм света. Да бисте пронашли МБА програм који је исправан за вас, потражите свој програм испод и директно контактирајте пријемни уред школе по вашем избору попуњавањем образца олова.