Keystone logo

8 MBA Programi u Studije Poslovanja Poslovanje Poslovna inteligencija 2024

Filteri

Filteri

  • MBA
  • Studije Poslovanja
  • Poslovanje
  • Poslovna inteligencija
Polja studija
  • Studije Poslovanja (8)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

MBA Programi u Studije Poslovanja Poslovanje Poslovna inteligencija

Мастер пословне администрације је степен који омогућава дипломцима флексибилност да раде како унутар тако и ван традиционалног света пословања. Уопште, дипломци се исплаћују плате које могу просјечно до 20 посто више од онога што би се понудило сличном кандидату са само додипломским степеном.

Шта је МБА у пословној интелигенцији? Данас се пословни свет све више регулише концептом "Велики подаци", који се односи на експлозију у количини информација која се дневно бави пословањем. Овај степен програма обучава студенте да проучавају и анализирају огромне скупове података како би предвидјели трендове и планирали стратегије у погледу будућег раста и здравља бизниса. Курсеви као што су статистичка анализа, моделирање података и архитектура базе података помажу ученицима да уче да проучавају, презентују и интегришу ове налазе.

Студенти који зарађују МБА из пословне интелигенције могу постићи вештине као што су анализа узорака и моделирање података, а такође и учење да презентирају налазе у разумљивом глобалном контексту. Стицање могућности сарадње са вишим руководиоцима у многим одељењима такође је кључна основа овог програма.

Трошкови МБА-а за пословну интелигенцију варирају у зависности од институције и његове локације и да ли се програм испоручује путем традиционалне поставке учионице или онлине. Доступан је низ опција студенту који блиско прати како би пронашао право прилагођавање.

Дипломци улазе у поље које је доживело експлозиван раст у посљедњих неколико година. Могућности за каријеру укључују послове као аналитичари података, аналитичари пословне интелигенције, финансијски аналитичари, аналитичари базе података, консултанти, менаџери, статистичари, администратори база података и ИТ стручњаци. МБА у пословној интелигенцији комбинира традиционалну пословну експертизу са специфичном скупом вештина која је данас веома захтјевна.

Многи универзитети широм света нуде изванредне онсите или онлине МБА пословне програме. Одредите свој фит, затим потражите свој програм испод и директно контактирајте пријемни уред школе по вашем избору попуњавањем образца олова.