Keystone logo
Kontaktirajte škole direktno - Uporedite 32 Master Poslovne administracije (MBA) Programi u Projektni menadžment 2023

32 MBA Programi u Projektni menadžment 2023

Pregled

Пројектни менаџмент је дисциплина планирања, организовања, спровођења и праћења да испуни наведене циљеве и циљеве пројекта. Потреба за квалификованим и професионалним руководиоци пројеката је велика, нарочито на међународном тржишту, где пројекти могу век земаља. МБА у управљању пројектима могу вам дати конкурентску предност вам је потребно за успех.

МБА управљање пројектима има за циљ да пружи студентима знања, вештине и искуство да се пријаве теорију пословања на стварним ситуацијама, проучавање организација у динамичном окружењу и развијају критичко размишљање вештине да би могли да стратешке одлуке. Дипломираних студената са МБА Управљање пројектима Идите на каријеру, као што су корпоративни пројекат консултант, пројекат менаџер или директор, или пројекта праксе, у областима као што су индустрије здравствене заштите, корпоративне малопродаје, банкарства, или јавне службе.

МБА управљање пројектима могу да вас доведу на путу ка успешном и награђивања каријеру. Померајте се кроз опције испод и пронаћи савршен МБА Пројекат за управљање програмом за вас!

Pročitajte više

Filteri

 • MBA
 • Studije Menadžmenta
 • Projektni menadžment
Polja studija
 • Studije Menadžmenta (32)
  • Nazad na glavnu kategoriju
  Lokacije
  Pronađite više lokacija
  Tip stepena
  Trajanje
  Studija tempo
  Jezik
  Jezik
  Format studije