Keystone logo

3 MBA Programi u Građevinarstvo Projektni menadžment izgradnje 2024

Filteri

Filteri

 • MBA
 • Građevinarstvo
 • Projektni menadžment izgradnje
Polja studija
 • Građevinarstvo (3)
  • Nazad na glavnu kategoriju
  Lokacije
  Pronađite više lokacija
  Tip stepena
  Trajanje
  Studija tempo
  Jezik
  Jezik
  Format studije

  MBA Programi u Građevinarstvo Projektni menadžment izgradnje

  Мастер за пословну администрацију је врста напредног степена намењеног студентима који се баве каријером у послу. Овај образовни пут је интензиван програм који обично траје две године да би се завршио. Многи студенти одлучују да зараде МБА након што стекну диплому из области пословања.

  Шта је МБА у управљању изградњом пројеката? Овај тип програма студија захтева и одговорности иза глатког дизајна и завршетка грађевинских пројеката. Студенти могу имати курсеве о пореским системима, менаџерским вештинама, комерцијалном праву, закону о раду, управљању људским ресурсима, понуде и потражње, типовима тржишта, економији, административном праву и корпоративној одговорности. Ове теме су дизајниране да помогну дипломцима да се припремају за надзорне позиције у грађевинским компанијама или грађевинским фирмама.

  Постоји бројна вјештина која студент може добити у управљању грађевинским пројектима, укључујући високе организационе способности и снажну тактику интерперсоналне комуникације. Ови ученици имају тенденцију да стекну способност да воде друге да постигну циљеве. Све ове вештине имају апликације на радном месту и могу помоћи ученицима да успевају и у личним интересима.

  Трошкови зараде напредног степена могу се разликовати у зависности од локације и врсте школе која нуди степен и број курсева потребних за испуњавање програмских захтева. Студенти могу бити у могућности да користе финансијску помоћ или новац за стипендију како би надокнадили трошкове студијског програма.

  Подручје управљања грађевинским пројектима може довести до испуњења каријере. Студенти са магистарским степеном у овој теми могу побољшати своје шансе да стекну позицију над студентом са једноставно дипломом. Потенцијалне позиције у овој области укључују инжењери путева, техничке архитекте, грађевинске геодете и грађевинске инжењере. И приватне и владине грађевинске компаније често траже едуциране раднике у овој области.

  Многи студијски програми, укључујући МБА опције су доступни широм свијета, а можете и узети у обзир програм који нуди курсеве на мрежи или на одређено вријеме. Потражите свој програм испод и директно контактирајте канцеларију за пријем школе по вашем избору попуњавањем образца олова.