Keystone logo

Filteri

 • MBA
 • Studije Ekonomije
 • Računovodstvo
Polja studija
 • Studije Ekonomije (48)
 • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

48 MBA Programi u Računovodstvo 2024

  MBA Programi u Računovodstvo

  Ако сте у потрази за нивоом гнезда по завршетку дипломског студија, можда ћете наћи да је магистар пословне администрације оно што тражите. Овај степен се додјељује након двије године редовног студирања и показује детаљно и темељно знање о предмету.

  Шта је МБА у рачуноводству? Такође познат као рачуноводство у деловима света, рачуноводство је аспект пословања који се бави финансијским аспектима раста компаније. Рачуновође су одговорне за мерење података који показују богатство ентитета и затим их комуницирају на стандардан начин. Обрада тих података да би се то правилно мјерило подразумијева правилно и правилно сакупљање података.

  Постоји много предности које су инхерентне за добијање МБА-а у рачуноводству. Они могу да се крећу од бољег управљања новцем и буџетирања до организације и компјутерских вјештина, свих способности које се жале на послодавце.

  Трошкови МБА-а у рачуноводству зависе од школе коју изаберете и региона у којој се налази. Контактирање ваше школе директно је добра полазна тачка за процјену коначне цијене.

  Каријере у области рачуноводства долазе у свим облицима и величинама. Можете изабрати традиционалну руту тражећи позицију финансијског директора велике корпорације. Такође можете изабрати да радите за рачуноводствену фирму која се бави ревизијом и припреме пореза за друге бизнисе као запосленог рачуновођа. Алтернативно, ви бисте могли да се бавите пословима за себе као извођача за мала и средња предузећа која одлучују да преносе све своје финансијске потребе. Постоје и опције у образовању; можете изабрати да радите као професор на колеџу или као извођач који образује власнике малих предузећа о својим рачуноводственим процесима.

  Програми који пружају МБА у рачуноводству могу се наћи широм свијета, како у стандардном формату, тако и на мрежи. Потражите свој програм испод и директно контактирајте канцеларију за пријем школе по вашем избору попуњавањем образца олова.