Keystone logo

4 MBA Programi u Русија за 2024

Filteri

Filteri

  • MBA
Polja studija
  • Društvene nauke (1)
  • Građevinarstvo (0)Inženjerske studije (0)Jezici (0)Moda (0)Nauka o Životnoj sredini (0)Nauka o životu (0)Obrazovanje (0)Prirodne nauke (0)Program opštih studija (0)
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

MBA Programi u Русија

Русија је ресурсима богата земља са високим економским развојем у области образовања, науке и индустрије. Постоји неколико високог квалитета академских институција са искусним и истаћи факултета. Поред тога, МБА Русија студенти сматрају да иду у школу у Русији је приступачан и флексибилан. Студенти имају користи не само из одлично образовање, али интелектуално и културно стимулативног амбијента.

Постоје многе значајне академске институције које нуде широк спектар МБА Русије степени намењен за све врсте студената. МБА Русија може проширити пословна особа 'с професионалне хоризонте унапређењем један ' с баланс квантитативна, аналитичке и међуљудске вештине. Без обзира да ли недавно дипломирао на универзитету, или раде професионално са пословним искуством, постоји неколико програма МБА Русије и специјализације опција које можете изабрати. Поред тога, студенти којима је потребна флексибилност у заказивању имају могућност да пуно или скраћено радно време програма.

Да бисте пронашли МБА Русија програм за вас, погледајте кроз опције испод!