Keystone logo
Kontaktirajte škole direktno - Uporedite 3 Master Poslovne administracije  (MBA) Programi u Нижњи Новгород, Русија 2023

3 MBA Programi u Нижњи Новгород, Русија 2023

Pregled

Русија је ресурсима богата земља са високим економским развојем у области образовања, науке и индустрије. Постоји неколико високог квалитета академских институција са искусним и истаћи факултета. Поред тога, МБА Русија студенти сматрају да иду у школу у Русији је приступачан и флексибилан. Студенти имају користи не само из одлично образовање, али интелектуално и културно стимулативног амбијента.

Постоје многе значајне академске институције које нуде широк спектар МБА Русије степени намењен за све врсте студената. МБА Русија може проширити пословна особа 'с професионалне хоризонте унапређењем један ' с баланс квантитативна, аналитичке и међуљудске вештине. Без обзира да ли недавно дипломирао на универзитету, или раде професионално са пословним искуством, постоји неколико програма МБА Русије и специјализације опција које можете изабрати. Поред тога, студенти којима је потребна флексибилност у заказивању имају могућност да пуно или скраћено радно време програма.

Да бисте пронашли МБА Русија програм за вас, погледајте кроз опције испод!

Pročitajte više

Filteri

  • MBA
  • Русија
  • Нижњи Новгород
Polja studija
    Društvene nauke Građevinarstvo Inženjerske studije Jezici Moda Nauka o Životnoj sredini Nauka o životu Obrazovanje Prirodne nauke Samonapredovanje
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije