Keystone logo

17 MBA Programi u Саудијска Арабија за 2024

Filteri

Filteri

 • MBA
 • Саудијска Арабија
Polja studija
  Društvene nauke (0)Građevinarstvo (0)
 • Inženjerske studije (2)
 • Jezici (0)Moda (0)Nauka o Životnoj sredini (0)Nauka o životu (0)Obrazovanje (0)Prirodne nauke (0)Program opštih studija (0)
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

  MBA Programi u Саудијска Арабија

  Саудијска Арабија је доживела недавно раст у технологију и високо образовање, што је навело многе студенте да изаберу МБА у Саудијској Арабији. Студенти ће искуство богато, традиционална, конзервативна и арапске културе и могу да уживају узимајући у локалних знаменитости. МБА у Саудијској Арабији може да отвори многе могућности каријеру у региону и иностранству.

  Са МБА у Саудијској Арабији, студенти ће искуство одлично образовање и објеката, као и познати и високо квалификованих факултета који се сматрају стручњаци у својој области. МБА у Саудијској Арабији програми често фокусирају на регион, као и узимање глобалне перспективе. Студенти ће искуство курс у свим аспектима пословања, као што су рачуноводство, финансије, људске ресурсе, маркетинг, пословање и менаџмент, дипломирао из програма као добро заокружен професионалних пословних људи.

  Да бисте сазнали више о МБА у Саудијској Арабији, померајте се кроз програме у наставку. Можете да пронађете оно што тражите!