Keystone logo

18 MBA Programi u Сингапур за 2024

Filteri

Filteri

  • MBA
  • Сингапур
Polja studija
    Društvene nauke (0)Građevinarstvo (0)
  • Inženjerske studije (1)
  • Jezici (0)Moda (0)Nauka o Životnoj sredini (0)Nauka o životu (0)Obrazovanje (0)Prirodne nauke (0)Program opštih studija (0)
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

MBA Programi u Сингапур

Сингапур је постао премијер локација за међународне студенте. Сингапур се поноси за пружање високо квалитетном образовању у мултикултуралном, живе граду начин живота. Сингапур је финансијски и економски центар, што га чини атрактивним за професионалце и студенте који траже МБА Сингапуру.

Студенти спроводи МБА Сингапур ће добити солидну основу у пословању и могу да одаберу између специјализованих подручја, као што су маркетинг, информационе технологије, финансије, психологије, и гостопримство. Студенти МБА Сингапур програма ће се глобалне перспективе, са фокусом у Азији. Генерално, МБА програми се састоје Сингапур изазовних курс, групни рад, пројекти, испити, а програмске активности. Неки програми за МБА Сингапур такође омогућити опцију да студирају у иностранству.

Ако сте у потрази за врхунски МБА програма у узбудљивој земљи, онда размислите МБА Сингапуру. Баците поглед на опције испод и да следећи корак!