Keystone logo

96 MBA Programi u Studije Tehnologije 2024

Filteri

Filteri

  • MBA
  • Studije Tehnologije
Polja studija
  • Studije Tehnologije (96)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

MBA Programi u Studije Tehnologije

МБА програм обучава студентима вештине и квалификације које им треба да истраже веће могућности у пословном сектору. Диплома Мастер за пословну администрацију се обично додјељује онима који су се свјесно трудили да се укључе у своје образовање и развију своје стратешке, аналитичке и вештине рјешавања проблема.

Дакле, шта је МБА у технологији? Понуда курсева у овом програму је дизајнирана да опреми ученицима са дубоком техничком стручном спремом која се односи на пословни сектор и да их припреми за положаје у ИТ и пословној индустрији. Инструктори имају тенденцију да усредсреде своје учење на развој софтвера и хардвера и решавање проблема, управљање базама података и администрацију мреже. Поред учења о технолошкој страни пословања, студенти такође могу да се упознају са теоријама управљања, стратешким развојем, лидерством, развојем производа, развојем веб страница и финансијама.

Дипломци овог програма су углавном изузетно добро заокружени, што их чини идеалним кандидатима за више позиција. Поред тога што су добро упућени у технологију, софтвер и хардвер, они такође поседују јаке аналитичке и стратешке могућности размишљања, као и квалитете великог лидера.

Трошкови МБА значајно варирају. Пре уласка у програм, студенти треба да узму у обзир трошкове школарине као и трошкове трошкова живота. Увек је најбоље унапред разговарати са саветником.

Особа са својом или њеном МБА технологијом може имати прилику да истражује многе уносне и узбудљиве каријере. Многи бизниси данас требају мајстора технологије, тако да дипломци нису ограничени на један или два сектора. Носиоци дипломских радова могу да укључе специјалисте за обавјештајне послове, веб дизајнера, специјалисте за дигитални маркетинг, системски инжењер или ХТМЛ писац.

Многе институције нуде напредне технологије. Онлине курсеви нуде највећу флексибилност, тако да су идеални за појединце који имају рад са пуним радним временом или породице којима се брине. Да бисте пронашли програм у близини, потражите свој програм испод и директно контактирајте пријемни уред школе по вашем избору попуњавањем образца олова.