Keystone logo

12 MBA Programi u Тајланд за 2024

Filteri

Filteri

  • MBA
Polja studija
    Društvene nauke (0)Građevinarstvo (0)Inženjerske studije (0)Jezici (0)Moda (0)Nauka o Životnoj sredini (0)Nauka o životu (0)Obrazovanje (0)Prirodne nauke (0)Program opštih studija (0)
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

MBA Programi u Тајланд

Тајланд је дом за многе међународно признате универзитета који нуде врхунски програми за МБА у Тајланду. Поред одлично образовање, међународни студенти могу искористити све што Тајланда има да понуди: гостопримство, предивним пејзажима, плаже, одличну храну и богатом културом.

МБА у Тајланду може бити корак на вашем путу ка јачи и успешну каријеру у бизнису. Студенти у овим скраћеним радним временом или пуно радно време МБА програма можете одабрати који пословни сектор највише их интересује. Студенти спроводи МБА у Тајланду има многе привлачне опција студирања, на пример, они могу да се специјализују у међународном пословању, пословних технологија менаџмента, финансија, информационих технологија, маркетинга или неки други пословни сектор. Дипломираних студената са МБА у Тајланду често иду на да постану успешни предузетници или преузме у мултинационалним компанијама, консултантске фирме или владе.

Прочитајте више испод и затражи информације о овим МБА у Тајланду програмима!