Keystone logo
Kontaktirajte škole direktno - Uporedite 30 Master Poslovne administracije  (MBA) Programi u Дубаи, Уједињени Арапски Емирати 2023

30 MBA Programi u Дубаи, Уједињени Арапски Емирати 2023

Pregled

Уједињени Арапски Емирати има много да понуди студентима и медијски посленици, од богате културне баштине, да се запањујуце нову архитектуру. Уједињених Арапских Емирата је дом за један од најбогатијих по свету 'с глави економије, где нафте и природног гаса, инвестирање и производњу правило тржишту.

Кроз спој метода учења, програми за МБА у Уједињеним Арапским Емиратима ће припремити студенте да иновирају, мотивише, управља и води у данашњем брзо мењају глобалне економије. МБА у Уједињеним Арапским Емиратима може довести до каријере пословни менаџмент у финансијама, менаџмент у здравству, управљање људским ресурсима, информационе технологије за управљање, логистика, управљање ланцем снабдевања, и још много тога! Студенти спроводи МБА у Уједињеним Арапским Емиратима ће научити основе принципе пословања кроз курс фокусирајући се на маркетинг, финансије, рачуноводство, управљање информационих технологија, права, и етике.

Тражи у наставку да бисте сазнали више о узбудљивим програмима за МБА у Уједињеним Арапским Емиратима!

Pročitajte više

Filteri

  • MBA
  • Уједињени Арапски Емирати
  • Дубаи
Polja studija
    Društvene nauke Građevinarstvo
  • Inženjerske studije
  • Jezici Moda Nauka o Životnoj sredini Nauka o životu Obrazovanje Prirodne nauke Samonapredovanje
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije