Keystone logo
Kontaktirajte škole direktno - Uporedite 5 Master Poslovne administracije  (MBA) Programi u Вијетнам 2023

5 MBA Programi u Вијетнам 2023

Pregled

Вијетнам је доживела брз развој и економски раст, цртање професионалаца и студената из целог света да инвестирају и студије у ову прелепу азијској земљи. Људи Вијетнама вредности своје богате културе и традиционално пријатељски и отворени, поздрављајући онима који бирају Вијетнам за своје постдипломско образовање. У Вијетнаму, образовање је веома цењени и то је допринело да многи врхунски програми за МБА у Вијетнаму.

МБА у Вијетнаму програми су структуриран да испитају пословање и из азијских и глобалне перспективе. Студенти спроводи МБА у Вијетнаму искуство наставни план и програм који им омогућава да постану добро заокружен професионалаца учењем све аспекте пословања, укључујући маркетинга, економије, управљања, руковођења, финансија и људских ресурса. МБА у Вијетнаму програмима научити ученике вештине потребне за каријере у конкурентном глобалном тржишту, где је неопходно да би могли да размишља стратешки за решавање проблема у пословању.

Можете да се кретали кроз опције испод да бисте пронашли МБА у Вијетнаму програм који најбоље одговара вашим потребама и интересима. Можете наћи образовања које сте у потрази за?

Pročitajte više

Filteri

  • MBA
Polja studija
    Društvene nauke Građevinarstvo Inženjerske studije Jezici Moda Nauka o Životnoj sredini Nauka o životu Obrazovanje Prirodne nauke Samonapredovanje
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije