Keystone logo

Filteri

 • Studije Poslovanja
 • Odnosi sa klijentima
Polja studija
 • Studije Poslovanja (2)
  • Nazad na glavnu kategoriju
  Lokacije
  Pronađite više lokacija
  Tip stepena
  Trajanje
  Studija tempo
  Jezik
  Jezik
  Format studije

  2 MBA Programi u Odnosi sa klijentima 2024

   MBA Programi u Odnosi sa klijentima

   Odnosi sa klijentima se odnose na strategije koje preduzeća koriste za komunikaciju i održavanje pozitivnog odnosa sa svojim klijentima. Cilj odnosa sa klijentima je izgradnja dugoročnih odnosa između kompanije i njenih kupaca.

   Diploma odnosa sa klijentima će vam pružiti veštine i znanja neophodna za uspeh u ulogama korisničkog servisa i menadžmenta. Naučićete kako da razvijete efektivne odnose sa klijentima i upravljate kontaktom sa klijentima. Pored toga, steći ćete razumevanje ponašanja potrošača, marketinških strategija, odnosa sa javnošću, blagajničkog poslovanja i još mnogo toga.

   Sa diplomom "Odnosi sa klijentima" možete da sledite različite putanje karijere kao što su marketing menadžer ili predstavnik korisničkog servisa. Možda ćete se naći i u tome da radite za vladine agencije ili neprofitne organizacije u kojima vaše veštine mogu da se uloži u praksu pomažući drugima. Bez obzira na to gde završite sa radom nakon diplomiranja, posedovanje diplome iz odnosa sa klijentima će vam dati alate potrebne za uspeh u bilo kojoj ulozi klijenta.