The University of Manchester Middle East Centre

Uvod

Тхе Университи оф Манцхестер Миддле Еаст центар отворен је у Дубаију знања Парк у 2006. години и подржала више од 2.000 ученика хонорарно МБА. То је највећа и најбрже растућа центар у међународној мрежи Универзитета.

Пословна школа Универзитета у Манчестеру је један од највећих рангиране светских пословних школа и Университи оф Манцхестер Миддле Еаст центар у Дубаију је највећи и најбрже растући извршни центар у међународној мрежи Универзитета, што је пружила подршку за више од 2.000 Глобал ванредни студенти МБА широм региона.

Пословна школа такође има регионалну заједницу од око 2.500 дипломаца и активно ради на стварању професионалне могућности умрежавања да помогну обогати шире пословне заједнице.

На Блиском истоку, Тхе Университи оф Манцхестер нуди свој део времена светске класе МБА за искусне радне професионалце, поред низа магистарских и извршних програма образовања и истраживања и консултантских пројеката на челу са факултета Универзитета.

Универзитет ради у опсегу од сарадње са стручним телима као што су ЦИМА, АЦЦА, ИМА и ПМИ, као у Великој Британији организација, укључујући УКТИ, Бритисх Бусинесс Гроуп и британских центара за бизнис. Поред тога, Универзитет у Манчестеру је фалсификовао низ партнерстава са организацијама јавног и приватног сектора кроз свој програм Стратешко партнерство Наме.

Поред својих академских програма, Тхе Университи оф Манцхестер домаћин мајсторске који покривају читав низ вези са пословним темама, као део свог "гост говорник Сериес", коју је предводио врх факултета, слободан и отворен за јавност.

Пословна школа Универзитета у Манчестеру је кренуо у првом истраживању региона у креативности и иновација у ГЦЦ, поводом обележавања 10. годишњице Блиском истоку Центра у 2016. године.

Економски простор раст

Дубаи и регион наставља да буде област економског раста, са солидним пословне инфраструктуре, здраве и развоју пословног окружења, области развоја вјештина које су подржане од стране власти, и предузећа која се суочавају са изазовима одржавања економског раста кроз период економских промена.

Динамичан и жив град

Дубаи акција много сличности са Манцхестер; како су динамични и живе градови који су се трансформише да би велики утицај на свет. Манчестер је у срцу прве индустријске револуције и још увек и данас центар истраживање, иновације и учење; и Дубаи је на челу новог таласа 21. века, економија заснованих на знању.

Екецутиве образовне установе

Блиски Исток центар, са седиштем у Блоку 2Б у средишту знања, Дубаи Кновледге Парк, нуди студијске, библиотеке и учионице објеката за студенте и гостујући факултета Универзитета у Манчестеру, као и има пословни простор за Универзитет регионалног тима Манцхестер, који координира и подржава све студентске активности, укључујући и високо интерактивних и интензивних радионица које посетом факултета Универзитета. Недавна експанзија у центру је такође повећао спектар објеката на располагању за студенте.

Наши дипломци и дипломци

Одушевљени смо што имамо МБА дипломце из Блиског истока. Пошто је наш први серија је дипломирао 2009. године су покренуле са Универзитета у Манчестеру Алумни Ассоциатион-Блиском истоку.

Akreditacije

Lokacije

  • The University of Manchester Middle East Centre Office F116 , Block 2B, Dubai Knowledge Park, PO Box 502907, , Dubai

Pitanja