Keystone logo

Filteri

 • Obrazovanje
 • Obrazovno rukovodstvo
 • Upravljanje obrazovanjem
Polja studija
 • Obrazovanje (2)
 • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

2 MBA Programi u Upravljanje obrazovanjem 2024

  MBA Programi u Upravljanje obrazovanjem

  Da li tražite karijeru koja vam omogućava da nešto promenite u životima studenata i vaspitača? Ako je tako, diploma menadžmenta obrazovanja bi mogla da bude savršen izbor za vas!

  Program diplome menadžmenta obrazovanja nudi sveobuhvatan nastavni program. Možete očekivati da ćete zaroniti u teme kao što su školsko pravo, organizaciona teorija i ponašanje, metode obrazovnih istraživanja, finansije škola i budžetiranje, kao i tehnologija nastave.

  Studija menadžmenta obrazovanja otvara svet uzbudljivih mogućnosti za karijeru. Posao možete naći kao direktor ili pomoćnik direktora u školama ili čak u institucijama na fakultetu. Takođe biste mogli da preuzmete uloge u administraciji visokog obrazovanja kao što su dekan ili provokator na univerzitetima ili fakultetima. Ili možda želite da se bavite mogućnostima u vladinim agencijama koje nadgledaju obrazovne programe ili organizacije koje pružaju usluge podrške školama.

  Ako ste spremni da krenete na uzbudljiv karijerni put koji vam omogućava da utičete i na živote studenata i vaspitača, onda je vreme da razmislite o diplomi menadžmenta obrazovanja.